Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mircea Badea si Mihai Gadea, invitati sa faca parte din marele juriu al New York Festivals World`s Best TVFilms

Antena3 Antena3,
Mircea Badea si Mihai Gadea, invitati sa faca parte din marele juriu al New York Festivals World`s Best TVFilms

Mircea Badea a anuntat, sambata, in editia speciala QA de la Antena 3, ca, impreuna cu Mihai Gadea, directorul Antena 3, au fost invitati sa faca parte din marele juriu al New York Festivals, cea mai. continuă pe Antena3

Condamnare Voiculescu. Mircea Badea: Decizie dementa, criminala. Gadea: Miza este Antena 3

Jurnalistii si conducerea Antena 3 condamna sentinta si sustin ca prin aceasta decizie, televiziunea isi pierde sediul. Astfel Mircea Badea spune ca decizia judecatorilor CAB este una criminala, iar directorul postului Antena 3, Mihai Gadea, sustine ca de fapt miza acestor condamnari este chiar inchiderea televiziunii pe care o conduce.

Mircea Badea: Exista doua posibilitati: acest complet are o comanda, sau acest complet nu are o comanda

Intrebat de Mihai Gadea cum i se par dezvaluirile noi care au fost facute in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei, Mircea Badea a declarat ca sunt lucruri noi pentru noi, neinitiatii. Aceasta.

Mircea Badea: Astea sunt atrocitati! Sa bagi in puscarie oameni nevinovati, mie mi se pare odios!

Mircea Badea si Mihai Gadea au vorbit astazi despre achizitiile de milioane pe care presedintele Traian Basescu le-a facut in timpul mandatului, dar si despre cum justitia independenta din Romania a inchis.

Mircea Badea: E ultima mea problema de unde voi face emisiunea. Voi iesi in strada

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, declara ca isi va face emisiunea de oriunde, de langa un plop, de la Universitate si chiar din 311. Pe 13 septembrie fac 10 ani de emisiune. Am inceput la A.

Mircea Badea despre sentinta din dosarul ICA: Decizia acestui pluton de executie - cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Sentinta dementa, criminala

Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

Mihai Gadea despre sentinta din dosarul ICA: Miza din spatele acestor 12 persoane este Antena 3. Aceasta masura dispune confiscarea sediului Antenei 3. Manifestare scelerata a unui regim care si-a pierdut complet controlul

Aici nu e vorba doar de 12 persoane, cu toate ca atunci cand vorbim despre o singura persoana este important. Miza din spatele acestor persoane este Antena 3. Vedem de ce este in stare acest regim, cat de departe, cat de abrupt si cat de pe fata poate sa mearga. Aceasta masura dispune confiscarea sediului Antenei 3. Daca cineva avea vreun dubiu, cred ca in momentul de fata este atat de straveziu, este atat de clar, a afirmat vineri Mihai Gadea, directorul general al Antena 3, la scurt timp dupa anuntarea sentintei in dosarul ICA. Gadea a citit un comunicat oficial de presa care prezinta pozitia companiei care editeaza postul de televiziune.

Mircea Badea: Va mai tine cineva oare minte ca in tara asta au fost niste nebuni care s-au opus abuzului si minciunii?!

Domnul Voiculescu este barabat adevarat si pregatit pentru orice . ) Ma intrebam acum daca toata lupta pe care am dus-o in acesti ani impotriva regimului Basescu a meritat? Inclin sa cred din ce in ce mai mult ca nu . ) Va mai tine cineva oare minte ca in tara asta au fost niste nebuni care s-au opus abuzului si minciunii?!, si-a incheiat Mircea Badea discursul din emisiunea In gura presei Antena 3).

Mihai Gadea, mesaj pentru telespectatori: Daca se va intrerupe emisia, nu va faceti griji, vom reveni. Gasim solutii tehnice, chiar daca ne confisca sediul

Mihai Gadea a transmis telespectatorilor Antena 3, dar si invitatilor acestui post de televiziune ca, indiferent daca maine dimineata gasim confiscat sediul redactiei Antenei 3 - n. r. ), noi vom transmite din.

Mihai Gadea: Nu ne vom lasa! Daca e nevoie, emitem din strada

Mihai Gadea, directorul general al Antena 3, a declarat ca decizia Curtii de Apel Bucuresti nu vaface ca Antena 3 sa clacheze si sa fuga. Oamenii care sunt aici in sediul Antenei 3-n-red-) nu sunt lasi.

Mihai Gadea, despre sechestrul pe sediul Antena 3: Noi suntem aici si vom gasi solutii

Mihai Gadea a comentat la Antena 3 sentinta din dosarul privatizarii ICA. Este o condamnare greu de explicat si pentru cei mai drastici juristi din lume. E insa vorba si de faptul ca aceasta masura dispune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )